Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, maj 26, 2010

Moleskin!

Först vill jag tacka för alla fina gratulationer jag fick på min födelsedag! Tack tack! :-) Jag älskar min Moleskin! Jag skriver ganska mycket i min kalender, och den här har verkligen plats för det.
Ena sidan på veckouppslaget skriver jag upp vad jag gör de olika dagarna (som man använder en vanlig kalender), men sen har jag en HEL sida till att göra vad jag vill med. På den brukar jag skriva om Jack har gjort nåt nytt, mina listor, vad jag ska göra, mina önskningar m.m.
Här har jag klistrat fast ett genomskinligt kuvert och i den lagt en liten souvenir från After Darks show.
Jag klistrar in biljetter och biobiljetter och andra minnen.
Önskelistor och andra listor på fina lappar!
Vad har du för kalender och vad skriver du i den?
Tjingeling!
I love my Moleskin-calender! Every spread contain one week. On the left side I write appointments and what my day looks like. On the right side I can write anything I want! I usually glue little memories on that side. Or write lists, wishes or if Jack has done something new.
What kind of calender do you have? And what do you write in it?
Toodeloo!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

jag har också en moleskine :) men en mindre variant - jag älskar min kalender!!! jag gör ju som du, skriver listor, klistrar in klistermärken och annat skoj :)

kramelikram

Erica sa...

Älskar min moleskine med. De är fina :D

Daniel sa...

Så fint! Å bra trixat!

Jag grattar å hurrar dej i efterskott!!

Stoooora kramen