Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, april 11, 2010

Show-biz Ziz2

I helgen åkte vi till Uppsala för att lyssna på Titanix igen. När de uppträdde på båten kunde vi inte stanna och lyssna på de, för Jack vaknade upp i sin vagn, så vi var tvungna att gå tillbaka till hytten. Den här gången var mormor och morfar barnvakt. När vi kom dit satte vi oss vid ett bord. Maria (sångerskan) gick förbi och jag sa "Hej" och hon hejade tillbaka och gick vidare. En sekund senare kom hon tillbaka "är det inte 'ring ring'?" sa hon. Och sen stod hon och pratade med mig och Johnny ett tag. Hon är verkligen jättetrevlig! De spelade mellan halv tio och två ungefär och hade några pauser. De spelade bl.a Dr. Hooks "A little bit more" och då dansade jag och Johnny, för det var vår bröllopsvals. I en paus köpte vi deras skiva och singel och fick nya autografer till vår "Wall of fame". Efter sista pausen berättade Maria att jag hade vunnit en karaoketävling för ett tag sedan, och att jag var här ikväll och skulle sjunga "Ring Ring" med de. (Hon hade frågat mig innan). Hur lycklig är inte jag?!?! Att jag fått två såna fina chanser på så kort tid. Det är underbart roligt! Detta kommer jag att leva på länge! Tjingeling!

This weekend we went to Uppsala and listened to Titanix. And they asked me if I wanted to sing with them again, and I did. It was wonderful! I'm gonna live a long time on this! Toodeloo!

4 kommentarer:

Johnny sa...

KOLLA HÄR!!!
OBS väldigt dålig ljudkvalite!!


http://www.youtube.com/my_videos?feature=mhw5

mvh.MANNEN

Lady Thirty sa...

så himla kul! synd att jag låg nerbäddad och skulle upp tidigt nästa dag annars hade jag kommit på studs!

jag har sett klippet :D duktiga du!

kramelikram

Erica sa...

Roligt! :D Du är modig du.

Kitten sa...

Inte illa, heja Zizzi!! :)