Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, mars 21, 2010

Uppsala-bio!

Igår åkte jag och Jack till Uppsala. Jack lekte med sin mormor och morfar medans jag....
...träffade min bästa vän för att gå på bio. Vi bor ju inte i samma stad, men ibland brukar vi åka till varann för att gå på bio tillsammans. Det är kul!
Vi såg "Alice i underlandet" (vanliga versionen) och jag tyckte att den var JÄTTEbra! Eftersom vi var två Tim Burton/Johnny Depp fan så tror jag att vi visste vad vi skulle förvänta oss av filmen. Jag tyckte att filmen innehöll massa underbara mijöer! Tjingeling!
Yesterday I went to my best friend in Uppsala. We went to the cinema to watch "Alice in wonderland". I thought it was very good! We are two Tim Burton/Johnny Depp-fans so I think we knew what to expect of the film. Toodeloo!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

tack för en toppenbra dag!
det var himla skoj att ses och jag hoppas att vi ses snart igen :D

kramelikram