Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, mars 02, 2010

Old time rock'n'roll

Jag älskar att sjunga karaoke! I fredags drog jag med mig Johnny och videokameran för att sjunga lite. Här är en liten sång till er! (Och ja, jag ogillar instrumentala pauser i låtarna, för jag vet aldrig vad jag ska göra.) Tjingeling!
I love to sing karaoke! This friday I took Johnny with me to sing. Here is a song for you! (Yes, I hate instrumental breaks in a song, because I never know what to do during them.) Toodeloo!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lika duktig som alltid! Kram Ankan & Ingo

Lady Thirty sa...

DU ÄR BÄST!!!
kramar i massor

Perny sa...

Vad var det du sa... idol nästa :) Fast det var inte min favorit som du brukar köra ;)