Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, mars 14, 2010

Minnernas journal

Den här underbara tidningen låg i min brevlåda i fredags. Jag prenumererar på den. Det känns som att tidningen är tryckt på gammaldags papper. Det är som att hålla i en tidning från 40- 50-talet, inte dagens glatta papperssidor.
Reportage om Lill-Babs....
Och lite tips om var man kan hitta nyproducerad nostalgi....
Mycket "läsarnas egna fotografier" och berättelser.
4 recept från förr. Det tycker jag är extra roligt!
Och en sida om en av mina husgudar; Alice Babs. Tidningen kan man börja prenumerera på, så får man den innan den kommer ut i handeln. På tisdag kan man köpa den i affärerna. Tjingeling!
My new paper I started to subscribe on. Love it! Toodeloo!

3 kommentarer:

Lilly Lee sa...

åh jag har letat som en tok efter denna, men hittar den inte i NÅN affär!

Anonym sa...

vilken härlig tidning!

kram
lady thirty

Erica sa...

Vilken tidning! Tror att företagen skulle kunna tjäna rejält på att göra nytryck utav gamla nummer från ex. damernas värld och annat.