Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, mars 12, 2010

Custom ringtones!

Jag tycker att det är roligt att sitta på tunnelbanan och lyssna på andra människors ringsignaler. Ibland kan man undra varför de valt en viss melodi. Sen är det lite märkligt att om man har en personlig ringsignal, och sen inte förstår att det är ens mobil som ringer. Jag har haft en rad olika melodier, men märkt att jag trivs bäst med en lugn låt. Man blir inte lika stressad då. Just nu har jag Nancy Sinatras "Sugar Town", ni kan se den söta videon på klippet. (Jag vill vill vill ha hennes höga vita stövlar, men har inte sett några nånstans...)
Vilken ringsignal har du?
Tjingeling!
Today I write about custom ringtones. I have Nancy Sinatras "Sugar Town". What do you have? Toodeloo!

6 kommentarer:

Rosa Hemmet sa...

Tjopp! ja det är lustigt det där med telefoner som ringer och ingen som reagerar. jag har den vanligaste ringsignalen ever verkar det som för varje gång jag är bland folk så ringer det och alla kastar sig på telefonerna samtidigt!

Du de där skorna nedan var verkligen skitsnygga, men hur ska du kunna välja? :)

Erica sa...

Vad vacker hon är! Jag har en lagom retro standardringsignal från samsung. innan hade jag en låt som en kompis hade gjort själv. Den var grymt bra! electro. Och innan dess hade jag bucky done gone av M.I.A. Den var också bra.

Lady Thirty sa...

jag har "fun house" med Pink den passar mig perfekt, men ibland när det ringer flyger jag högt :)

kramelikram

Perny sa...

Intruder alert med combichrist vet inte om den är speciellt avkopplande :D
http://www.youtube.com/watch?v=pBJW0xJUk88

Kitten sa...

Jag har James Brown som ropar Wow! och börjar sjunga "I feel good". Vet inte hur många gånger jag hoppat till av öppningsfrasen, hah :) Men jag gillar den ändå, det är ju en feel good-låt, he he. :P

Little Rascal sa...

Jag alskar Sugar Town!