Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, februari 23, 2010

Till mitt eget pink hawaii

Inne på vår rosa toalett hänger dessa damer. De skrev jag ut på skrivaren när vi hade väldigt lite bläck i den. Därför blev de i rosa ton. Men jag kände att jag ville ha lite mer hawaii-stil på tjejerna.
Så jag bytte ut två av tavlorna.
Därinne står min rosa cadillac också.
Jag vill pyssla, men problemet är att rummet utanför behövdes målas om, så just nu står en MASSA grejer inne i det som ska bli min ateljé. Men snart, snart. Målet är att ha klart rummet i helgen.
TJingeling!
Made some small changes in our pink toilet. There is also my pink cadillac.
Toodeloo!

3 kommentarer:

Erica sa...

Vad roligt ändå att få pyssla och dona sådär med ett stort hus och göra det hemtrevligt och personligt. Vilket projekt! Kram

Lady Thirty sa...

tjusigt!
man blir ju mer pysselsugen när det är nästintill omöjligt att pyssla, men snart så :D
ska bli kul att få se hur du inreder ditt pysselrum!

kramelikram

Rosa Hemmet sa...

Hej! Vilka gulliga tavlor, gillar de där gamla motiven som känns mera "oskyldiga" än dagens "utvik". Den där bilen var ju bara för cool och så brudparet där i! Klockrent! Sån bil vill jag oxå åka i när jag gift mig;)

Ha det bra