Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, januari 06, 2010

Vem skulle spela dig i filmen om ditt liv?

Jennifer Lowe Hewitt skulle spela mig. Jag har fått höra att hon liknar mig. Jag kan se lite likheter i ansiktet ibland. Sen är hon ju en bra skådespelare också.
Jennifer Lowe Hewitt would play me in the movie about my life. I've heard that she looks like me. I can see some similarities in the face somethimes. And she's a great actress as well.

Som "äldre" version av mig i filmen skulle jag vilja att Terri Garr spelade mig. Jag har alltid tyckt om henne! Vem skulle spela dig i filmen om ditt liv? Tjingeling!
As an "older" version of me I would like Terri Garr to play me. I've always liked her! Who would play you in the movie about your life? Toodeloo!

2 kommentarer:

Erica sa...

Oj vilken rolig tanke... Man önskar ju att audrey tautou skulle spela en men frågan är om det skulle bli så. Jag får väl ta bill murray annars. Han är också himla fin. ;)

En kompis till mig fick alltid kommentare att hon är lik jennifer aniston. Och för ett tag sedan såg jag en tjej på métron som var grymt lik sjp. jag tycker om sådant. Har dock ingen aning om vem jag skulle kunna påminna om. någon idé?

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Mig som en tonårig skulle nog spelas av Reese Witherspoon. Eller Amanda Bynes.

Som mig nuförtiden....Philip Seymour-Hoffman..hahaha;)

Susanne