Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, december 24, 2009

Jag har varit snäll i år........

Jag fick jättefina julklappar i år! Det brukar jag i och för sig alltid få. Jag fick pengar av mina svärföräldrar.
I got amazing christmas gifts this year. I always get nice gifts. I got money from my parents in law. Jag fick dessa fina örhängen av barnen. Guldringar med diamanter. Mina nya favoriter!
I got theese nice earrings from the children. Goldrings with diamonds. My new favourites!
Av min allra bästaste vän fick jag betty boop borste, plåtburk från dixie, marc jacobs spegel i form av ett hjärta, och ett armband från marc jacobs. Älskar allt!
From my bestest of friend I got a betty boop brush, tincan from dixie, a marc jacobs mirror in a shape of a heart, and a armring from marc jacobs. Love it all!
En underbar mumin lykta från barnens kusin, Hanna och hennes pojkvän Jocke.
A beautiful latern from the childrens cousin, Hanna and her boyfriend Jocke.
Av min underbara man fick jag en hp mini med trådlös mus och väska. UNDERBART! Nu kan jag lätt ta med mig min lilla lilla laptop var jag än går.
From my wonderful husband, I got a hp mini with wireless mouse and bag. BEAUTIFUL! Now I can easily take my small laptop with me wherever I go.
....den har rosa tangentbord.
......it got a pink keyboard.
Och jättefin rosa framsida!
And a beautiful pink front!
Julafton var mysig och vi har tagit det lugnt hela dagen. Hoppas att er julafton varit rolig och att ni fått fina julklappar och haft trevligt sällskap. Tjingeling!
Chrismas eve was cozy and we took it easy all day. I hope your christmas eve was fun and that you got nice gifts. Toodeloo!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vilka finfina julisar!!!
kul att du gillar de från mig :)
datorn är superduper fin! härligt med en ny och rosa dator :D

god fortsättning på julen och hoppas att ni har det toppen!!!

kramelikramar
Maria

Erica sa...

Jag förstår att du är nöjd! Superfina julklappar! Datorn är underbar och marc jacobs-prylarna hade man inte tackat nej till. Och ett par diamantörhängen vill jag också ha! ;) Kram och superdupergod jul på dig!

fashionhaggan sa...

jösses så fina presenter! hoppas helgen varit bra!

Little Rascal sa...

Jag ser att nagon varit vaaaaldigt snall i ar! :)

Jag har samma Marc Jacobs spegel fast i svart, hittade den pa en car boot sale for 50 pence (ca 6 kr).