Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, december 20, 2009

Inglourious Basterds

Jag har inte sett originalet, men igår såg jag Quentin Tarantinos version. Jag älskade den! Det är typisk tarantino musik i filmen. Det jag gillade är också att när de är i frankrike pratar de franska, i tyskland pratar de tyska och så vidare...Jättebra film som jag tycker att ni ska se, underbara skådespelarinsatser. Speciellt Christoph Waltz som spelar äckligt bra. Han pratar även franska, tyska, engelska och italienska i filmen. Han borde bli nominerad på någon av filmgalorna i år!

I haven't seen the original, but yesterday I saw Quentin Tarantinos version, and I loved it! It's typical "tarantino-music" in it. What I like is when they are in France in the movie, they speak french, in Germany, they speak german and so on....Very good film that I will recommend everyone to see. Wonderful acting, especially Christoph Waltz that plays "desgustingly" well. He speaks french, german, english and italian in the movie. He should be nominated on one of the movie awards this year!

2 kommentarer:

Maria sa...

tack för tipset :D

kramelikram
lady thirty

Erica sa...

Såg att min favoritskådis (en utav dem) Daniel Brühl är med i den filmen. Borde kanske ses med anledning av det.