Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, december 18, 2009

Gingerbread house!

Jag somnade igår när jag skulle natta Jack, men vaknade igen halv elva. Då satte jag igång med pepparkakshuset. Det första jag upptäckte var att båda kortsidorna, ena långsidan och en del av skorstenen var sönder, så jag fick börja med att laga de. Sen satte jag ihop huset och dekorerade. Jag är inte så förtjust i nonstops, så det blev lite "vanligt" godis istället.
I fell asleep yesterday while reading to Jack, but woke half past ten. Then I started to make our gingerbread house. I'm not a fan of nonstops, so I decorated it with "ordinary" candy instead.
Idag köpte vi två olika cider "winter" och "x-mas". Det är glitter i båda. De smakar vi på nu och tar det lugnt.
Today we bought two different xiders "winter" and "x-mas". They have glitter in them.
Filmen, "The women" som jag såg igår var inte så bra. Den handlade om otrohet och vänskap, men berörde mig inte mycket. Tyvärr, när det är så duktiga skådespelare i.
The movie "The women", that I saw yesterday wasn't any good. It was about unfaithfulness and friendship, but it didn't move me. Unfortunately, because it was very good actresses in it.

2 kommentarer:

Little Rascal sa...

Vad gulligt!
Min gubbe tycker det samma. :)

Erica sa...

Vilket fint pepparkakshus! Prydligt och med favoritgodiset på dessutom. :D Och cider med glitter skulle nog inte ens en nykterist som jag kunna motstå. Vilken fantastiskt onödig och underbar idé!