Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, oktober 11, 2009

Tack!

Tack för alla fina tankar och kommentarer! Och för all hjälp vi fått! En av de första sakerna min bästa vän gjorde när hon hörde, var att plocka ihop en kasse med kläder som jag fick låna. Det var väldigt skönt, eftersom jag inte hade några jeans och några mysbyxor, eller långärmade tröjor. Jag har bott i hennes kläder ända tills idag, då jag köpt lite kläder till mig själv. En av mina kvinnliga chefer rensade sin garderob och kom med 3 stora kassar med kläder som är för stora för henne (hon har storlek 32-34, jag 38) Jag stod och provade, och det resulterade i en full kasse med kläder. Igår var vi hemma där det brann, för att hämta lite räkningar och andra småsaker, det är sotigt och smutsigt och ett hål rakt upp i taket. Vi läste också polisrapporten om vad som hänt,och då blev jag bara arg! Det visade sig att vår granne hade somnat när hon stöpt stearinljus på spisen. Vem stöper stearinljus kl 01.00 på natten?!?! Ja, nu bor vi ju i en ersättningslägenhet och det fungerar bra. Minst 4 månader kommer det att ta att reparera vårt hus. Besiktningsmannen som gick igenom våra saker säger också att det inte är nån idé att sanera nåt, utan vi får helt enkelt köpa nytt.
Nog om det, nu har vi skaffat "kontant"-internet, och jag kommer att börja blogga om saker jag gillar igen! Jag hoppas att ni fortfarande finns kvar här hos mig!
Tjingeling!
--------------------------------
Today I thank everybody for their kind words and all their help. My best friend lend me some clothes and my manager gave me some clothes. Yesterday we returned to our house and saw dirt and water everywhere.
Now, I will start to post things I like again! I hope you're still with me.
Toodeloo!

5 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Usch, vill inte tänka mig hur det skulle kännas att behöva kasta allt man har..

Vilka underbara vänner du har som delar med sig så! Sånt är nog skönt att ha i en situation som denna!

Och grannen sen, jag skulle ha utlöst skottpengar..fy fan. HAde det vart USA hade du kunnat stämma.. ;-) Skämtåsido, hoppas ni mår så bra ni kan, och hoppas att allt löser sig! Många kramar!

Lady Thirty sa...

blir så arg när jag tänker på att hon stöpte stearinljus mitt i natten!!!
seriöst!
jobbigt att inte få vara i sitt hem på så lång tid...tur att ni har varandra :)
allt kommer att bli bra till slut ska du se!
massor med kramar till er allihopa!
Maria

ps.jag kommer alltid att läsa din mysiga blogg :)

Sandy De Luxe sa...

Fy vad jobbigt! Allt man har samlat på sig och så. Lider med dig men hoppas att du hittar mycket fint nytt! KRAM

fashionhaggan sa...

jag löste om branden, fy så hemskt, hoppas ni mår bra iallafall. tur att det finns vänner som ställer upp

Anna Munkhammar sa...

Nej gud vad hemskt! "Köpa nytt" det går väll inte att fixa hur som hellst när man samlar på sig gamla fin grejjer :-( Hoppas allt löser sig