Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, augusti 26, 2009

Virkade överkast.

Jag har fått ett vitt, virkat överkast till dubbelsäng av min svärmor, som hennes mamma virkat. Häromdagen var Johnny hemma hos barnens mor, för att diskutera lite saker. Och hon gav honom två virkade överkast hon har fått förrut, och som johnnys mormor virkat. Hon tyckte väl att han skulle ha de, eftersom de kommer från hans släkt. Det var jättesnällt tycker jag! Ett julrött och ett vitt. En för enkelsäng och en 160. Underbart fina!
Tjingeling!
----------------------------------
My husbands grandmother made theese. Wonderful!
So long!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

finfina! :D

kramelikram

Erica sa...

Hej! Ja jag såg lite på dina tavlor och de var minsann jättefina! Vad gäller filmen Factory Girl så är den tyvärr en besvikelse. Inte sådär jättedålig direkt men mina förhoppningar var rätt höga och den levde verkligen inte upp till dem tyvärr.... Synd är det.

Rosa Hemmet sa...

Hejpa hej!

Men alltså det var verkligen en fin gåva, det är inte i en handvändningatt virka överkast, och till en dubbelsäng! :)

Härligt med hantverk, och speciellt om det är någon nära som gjort det :D

Hare fint!