Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, augusti 08, 2009

Uppsala

Idag tog jag och jack med storasyster Johanna till Uppsala för att träffa min bästa vän!
Dagen innehöll fint väder, god mat, och lite shopping. Tiden bara flög iväg! Och helt plötsligt var det dags att ta farväl av vännen och åka till mamma och pappa och grilla. Sååååå gott!
Idag fick jag äntligen min "lady thirty" väska jag beställt. Den är såååå fin och underbar! Finns andra motiv också. För att beställa din egen gå in här!
Tjingeling!
-----------------------------------------------
Today me and Jack took his bigsister to Uppsala to visit my best friend!
The day contained very nice weather, good food and a lot of laughs. Time flew and it was soon time to go to my parents and eat.
I finally got my"lady thirty" bag I ordered. It i sooo cute and wonderful! To order your own click here!
So long!

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

tack för en finfin dag, som verkligen gick tokfort!
hoppas att vi ses snart igen :)

kul att du är nöjd med din lady thirty-bag :D

kramelikram