Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, augusti 17, 2009

Ribbon frames

Jag har aldrig varit förtjust i IKEAS "Clips"-ramar. Men jag har inte hittat (letat) efter några andra ramar till marilyn-fotona på väggen. Så när Johnny och Johanna åkte mälaren på motorcykel i lördags provade jag lite pyssel.
Med prickiga band blev fotona lite mer inramade. Klicka på bilden för att förstora.
Före....
.....och efter
Några av dessa har ni redan sett, men några ramar gjorde jag om. Detta är början till vår lilla tavelvägg. Tavlorna är inte på väggen än, utan låg på bordet när jag tog fotot.
Tjingeling!
-----------------------------------
I have never liked IKEAs "Clips"-frames. So this saturday, I made some "ribbon"-frames and other frames for my marilyn-photos and family-photos.
So long!

6 kommentarer:

Lady Thirty sa...

tjusigt tjusigt!

kram

Linnea sa...

fiffig idé...jättefint med det prickiga bandet runt....utan något är de där cliptavlorna väldigt tråkiga men du lyckas ju alltid fixa till det så fint!

Daniel sa...

Vad fint - tar fram tavlorna mer!

woa sa...

Vad fint det blev!

Erica sa...

WOW vilken skillnad! grymt bra jobbat.

Zizzi sa...

Lady thirty: Tack!

Linnea: Tack så mycket!

Daniel: Ja, jag tycker att det blir lite mer "djup" i tavlorna.

woa: Tack!

Erica: Tack så mycket!