Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

tisdag, augusti 04, 2009

Harajuku lovers!

Det här måste vara sötaste parfymflaskan ever!
Med inspiration från den elektroniska miljön i Tokyos shoppingdistrikt, Harajuku, har popdivan Gwen Stefani skapat dessa dofter. Jag skulle vilja ha allihop!
För att se mer av Harajuku klicka här!
Tjingeling!
-----------------------------------------------------
This must be the cutest perfume-bottle ever!
With inspiration from the electronical environment in the shoppongdistrict in Tokyo, Harajuku, the diva Gwen Stefani has created theese perfumes! I want them all!
To see more Harajuku click here!
So long!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

jag vill också ha... :)

Erica sa...

Ja de är så söta!!!! Men tyvärr luktar de inte så värst supergott... (sniffade på båten mellan rödby och putgarten i våras...) Fast man skulle ju alltid kunna köpa dem och ha som prydnad! För det är ju inte direkt för parfymerna som harajuke och harajuku lovers är kända! :P

Daniel sa...

Va snygga dom e!

Piggar ju så upp parfymen!!

Vida sa...

Underbara! Såna vill jag ha...