Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, juli 08, 2009

Tim, Ted och Johannas minnen!

Är just nu inne i ett kreativt flöde känns det som! Har massa små projekt i huvudet, och då mår jag som bäst. Igår kväll och lite idag satt jag och gjorde minneslådor till Tim, Ted och Johanna också. I de ligger gamla vykort, födelsedagskort, dopbevis och andra små minnen.
Tim fick lite stjärnor här och där. Han har ju en tatuering med ordet "Rockstar" och stjärnor runt. 3 nyckelpigor för lycka och lite blommor och flugsvampar. Svart band med vita prickar.
Ted fick ett av mina favorit-omslagspapper. Han fick också 3 nyckelpigor för lycka, flugsvampar och blommor. Brunt band med vita prickar.
Johanna fick den här färgsprakande skapelsen. Omslagspapper hade jag som julpapper i år. Jag tycker jättemycket om det! Sen fäste jag blommor runt kanten och gjorde en rosett av rött band. Hon fick spetsband, och på det spetsbandet står Johanna.
Tjingeling!
------------------------
I'm in a creative flow right now, and its then I feel happy! I made three more memory-boxes; for the other, older children. I have plenty of ideas for my next little projects!
So long!

5 kommentarer:

Anonym sa...

tjoho titta in hos mig jag har en tavling pa gang! :)

woa sa...

Gud vad fint! Tror att de kommer att bli glada allihop! Det hade jag blivit.

Mamma Millan sa...

hej...kul att kika in till dig igen!! det var ett tag sen nu...bloggpausat i ett år...har ny blogg nu..välkommen!!

trevlig sommar millan

Lady Thirty sa...

jösses vad pysslig du är :D
superduper fina lådor!!!

kramelikram

Moïra-Mona sa...

I realy love the one with a lot of flowers !