Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, juli 16, 2009

Sommarläsning!

Ja, jag vet att en stor del av sommaren har gått, men jag beställde lite böcker från Adlibris och de har nu kommit. Vi ska till Rhodos om några veckor, och då kommer jag att läsa mycket. Läser mycket i husvagnen också, och jag tycker om pocketböcker! De är så lätta att ha med sig i väskan. Hoppas att böckerna är så bra som jag tror att de är.
Tjingeling!
-------------------------
Summer reading! Yes, I know that its been summer for a while now, but I ordered some books and they have arrived. We're going to Rhodes in a couple of weeks, and I'm going to read a lot. I read a lot at the trailer as weel, and I like soft covers! They are so light to have in my bag. I hope the books are as good as I think they will be.
So long!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh jag är väldans lässugen! måste hugga in på nån braig bok snart!
du får recensera böckerna på bilden när du läst dem :D

kramelikram

Linnea sa...

jag har läst 'en liten hattaffär på hörnet'. Väl värd att läsa...mysig liten bok...mycket inspiration av alla hattar man läser om och trevlig läsning om den lilla shoppinggatan på Irland och om den lilla butiken!

Isabell sa...

Svar: Okej, tack :)

Helena sa...

Pocketböcker är verkligen underbart! Jag älskar när de blir slitna, smutsiga och gillar att vika hörnen där jag läser något extra bra...det gör boken mer levande!
Ha en skön semester! :)