Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juli 26, 2009

Mina små fynd

Jodå! Ibland kan man göra lite fynd i "vanliga" butiker. Dessa tre par örhängen för 20:-/par Ur&Penn. De har just nu örhängen 20:-, halsband 30:- armband 25:-.
Jag har några klänningar och kjolar som skulle bli så fina med ett skärp i midjan. Jag äger bara ett smalt, vitt skärp och ville ha ett brett svart skärp. Hittade detta på H&M tyvärr till fullt pris, men jag kommer att använda det så mycket att det inte gör nåt, och sååå dyrt var det inte. (149)
H&M hos oss ska sluta sälja Depends nagellack, så de sålde ut de för 19:-. Och jag hittade en ny favorit! Nummer 9. Färgen påminner om Chanels "Orange Fizz".
Tjingeling!
--------------------------------
Some of the things I bought today for myself. 3 pair of earrings, a belt for my dresses and a nailcolor that reminds me of Chanels "Orange Fizz" (but cheaper!)
So long!

2 kommentarer:

spoonful sa...

Nagellacket ser riktigt fint ut :)

Lady Thirty sa...

vilka bra köp!
kram