Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, juni 21, 2009

Present från svärföräldrarna!

Jag fick pengar att köpa nåt fint för av mina svärföräldrar när jag fyllde år. Jag köpte en moleskin-kalender. Perfekt present som räcker året ut och lite därtill! Den är helt underbar!
Med veckodagar på ena sidan och linjerat blad på andra. Perfekt för mig som skriver listor och andra saker, eller om jag vill klistra in en tågbiljett eller annat minne för den veckan! Jag älskar den!
Tack så mycket för den fina presenten!
Imorgon drar jag vinnaren i tävlingen!
Tjingeling!
-----------------------------------------
I got the perfect gift for my birthday from my in-laws. A calender with weekdays on one side, and paper to write on on the other side. Perfect for me, who loves to write lists and other things, or if I want to glue a train-ticket or another memory from that week! I love it!
Tomorrow I will tell you who won the contest!
SO long!

6 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vilken bra! en sån vill jag också ha...hoppas att den finns i min stad också :)
jättefin ju och vilka snälla svärföräldrar du har :)

kramelikram

Helena sa...

Bra val! Moleskin har verkligen fina böcker... Älskar deras små färgglada notebooks...skulle kunna köpa dem alla, i alla storlekar...

anna sa...

Åh så fin, jag vill också ha en sådan, vad kostar dom?

Miss Rascal sa...

Ohhh, lyxigt!

Cicci sa...

Vad smart! En sån ska jag köpa nästa år. :)

Lady Thirty sa...

nu har jag införskaffat en moleskin jag med :D, fast jag tror att min är mindre än din.

kramelikram