Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, juni 01, 2009

Fin dag på Mors dag!

Dessa fina rosor och goda chokladen fick jag av Jack i morsdags-present.
På eftermiddagen åkte vi till min mamma och pappa för att fira mors dag och min födelsedag, eftersom vi inte träffades då jag fyllde.Mamma och Pappa hade köpt en liten pool till Jack, där han badade i väntan på maten. Han tyckte det var roligt att bada utomhus.
Efter badet tog han igen sig i mormors solstol. Han fick ett par sandaler som mormor köpt i Spanien på H&M.
Vi åt grillat! MUMS! Jag fick en rosa prinsesstårta som jag gillar, och bror (som också fyller i maj) fick kladdkaka, som han gillar.
Fick ljus av bror. Och av mamma och pappa fick jag en rolig blompinne och en bok "En shopaholic i väntans tider. Den ingår i en serie böcker; "En shopaholics bekännelser", "En shopaholic i new york", "En shopaholic säger ja", "En shopaholic får en syster". Jag har läst alla. De är ganska lätta att läsa, och går fort att läsa ut. Jag tycker att de är lite underhållande och roliga! Ett tips om ni vill ha lite läsning i solen!
Tjingeling!
--------------------------------
Got roses and chocolate for mothers day from Jack. Then we went to my mother and father. They had bought a swimmingpool for Jack, he thought it was fun to take a bath outdoors. After the bath he laid back in grandmothers chair, in a new pair of shoes he got from his grandparents.
I got some birthdaypresents from my brother and parents, because we haven't seen eachother since my birthday. I love the "shopaholic" books and its a tip for you who want some "light" and funny reading in the sun.
So long!

3 kommentarer:

pysselpralinen sa...

Sånt härligt firande av mors dag! Och det lät som ett bra födelsedagsfirande också. Prinsesstårta är ju det bästa som finns även om jag då personligen är väldigt svag för den gröna - självklart med en rosa ros! :-)

Har inte läst böckerna du tipsar om men det kanske är något att njuta av på en filt i solen nästa helg. Om nu solen behagar stanna kvar ett tag, det vore ju himla trevligt.

anna sa...

han passar bra i solstolen!

Lady Thirty sa...

fina saker du fått och vad fin Jack är i sin nya t-shirt :) och i sina nya sandaler!