Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, maj 08, 2009

Nya skor - igen!

Idag fick jag nya skor av min man - igen! Dessa röda har jag kollat in en stund, och idag fick jag de. Har trippat runt i de hela dagen! De är jättesköna!
Tips för dig i stockholm; det finns en skoaffär i Solna centrum (mitt emot Panduro) som ska stänga. De har 70% rabatt på alla skor, vilket innebär att de flesta kostar 99:-. Och ta tre betala för två. De har allt från moonboots till högklackat.
Mysiga kilklackar har mina skor. Dock inte så höga som skorna min svärmor har ute vid sommarstugan, som jag brukar låna och gå i när jag är där.
Tjingeling!
-------------------------
Got new shoes from my husband - again! 99 SEK. Very comfortable!
So long!

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

jättefina! rött är ju så himla snyggt!

ha en bra lördag :D

kram

Little Rascal sa...

Ohhh! Snygga!

Zizzi sa...

Lady thirty: Ja, jag äger inga röda skor - förrän nu!

Little Rascal: Och bekväma!

Kramar