Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, maj 11, 2009

Closet - minimakeover

Idag skulle jag ju egentligen börjat jobba. Men dagis har stängt hela dagen för planering, så jag blev hemma idag och börjar jobba imorgon. Så för att bli lite glad imorgon bitti när jag vaknar och ska klä på mig gjorde jag en liten garderob-makeover.Detta är garderoben innan. Lite rörigt. I lådorna ovanför garderoben ligger skor.På ena dörrsidan hade jag satt upp 4 fina bilder.Och på andra satt tre krokar att hänga halsband på. Såhär ser min garderob ut nu. Lådorna ovanför är tomma, och ska användas till annat. I lådorna under de hängda kläderna ligger u-kläder, strumpor och strumpbyxor.
På dörren där bilderna satt har jag satt upp en wall-deco jag köpte på Panduro med en blomvas.
Och på andra sidan sitter lite mer blommor.
På klädstången som sticker ut utanför garderoben hängde jag två stycken skofack, och har mina skor och badkläder och sjalar i.
Nu har jag lite mer ordning. Har även städat bland mina vikta kläder i byrån.
Tjingeling!
---------------------------------
I should have start working today, but kindergarden is closed today, so I'm home.
So I made a small closet-makeover. Now I can find my clothes, shoes and scarfs a little easier. The three first pictures are before the makeover and the others are after.
So long!

6 kommentarer:

Helena sa...

Fint! :) Det känns så skönt i hela kroppen när man vet att det är fint även innanför dörrarna där ingen ska titta...befriande!

Linnea sa...

den dar wall decoren ar ju jattefin...blomvasen..den vill jag ha! skont nar man far i ordning i garderoben!

Rosa Hemmet sa...

Woooooaw vad snyggt och organiserat det blev i garderoben, man blir så glad av ordning och reda, allt känns som lite lättare när man får gå igenom allt och förändra till det bättre. Den kändes riktigt lyxig nu. Gillar att du använde den fina walldecon på insidan och unnade dig lite vardagslyx så du bara ser dem när garderoben är öppen, då blir man extra glad av att öppna dörrarna :)

Lady Thirty sa...

duktiga du!
det blev jättefint!!! nu kan du få komma hem till mig och fixa ;)

kramelikram

Linnea sa...

hej igen

du har blivit taggad hos mig!

Zizzi sa...

Helena: Ja, jag har gjort det fint - enbart för MIG! ;-)

Linnea: Jätteskönt att hitta alla kläder!

Rosa Hemmet: Ja, det var härligt att göra lite fint för sig själv.

Lady thirty: Då kommer jag bara att städa ut kläder jag vill köpa av dig ;-)