Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, mars 20, 2009

Bakning, pyntning och dop

Först: Tack för tipsen om lampan, ska sätta igång med den i helgen.

Annars ska jag baka till söndag; tårta och lite annat. På söndag ska nämligen Tim, Ted och Johanna döpas. Tim och Ted ska nämligen vara gudfädrar till sin lilla nya kusin, och då måste de vara döpta, och då ville Johanna också döpas samtidigt. Så det kommer lite släktingar och vänner till de hem till oss efter dopet och då vill vi ju kunna bjuda på fika.
Tjingeling!
-----------------------------------
This weekend I'm doing some decorating of the kitchen lamp and bake. On sunday Tim, Ted and Johanna will be baptisted. Tim and Ted will be their new cousins godparents, and they have to be baptised before that, and Johanna wanted to be that as well. So some relatives and friends of them will come home to us after and drink some coffee and eat cake.
So long!

3 kommentarer:

Paper Girl Productions sa...

I really like that photo!!

Lady Thirty sa...

åh, kan inte du maila över lite fika till mig ;)

kramelikram

Lady Thirty sa...

ps. kolla in hos mig :)nånting väntar på dig hihi