Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, februari 25, 2009

Energi tillbaka!

Idag är energin tillbaka! Jag vaknade på städhumör! Och det måste man ju ta vara på, eller hur?
Spenderade nästan hela dagen igår på att se alla nyheter om victoria och daniel, om och om igen. Jag tyckte att filmen som kungen, drottningen, victoria och daniel gjorde själva var lite stel, alla läste innantill utom victoria. Men jag rös i alla fall. ÄNTLIGEN! kände jag. Presskonferensen var lite rolig att se också. Daniel verkade lite nervös och Victoria "räddade" honom lite då och då. Jag har alltid tyckt om Victoria. De verkar komplettera varann väldigt bra! Hoppas de får leva lyckliga i alla sina dagar, precis som i sagorna.
---------------------------------------------
Today I got my energy back! I woke up with an urge to clean the house!
Yesterday I spent in front of the TV watching the engagement of The princess Victoria and her Daniel. AT LAST! I'm so happy and I hope they will live happy ever after, like in the fairytales.

4 kommentarer:

Petra Månström sa...

Blä, varför är jag ALDRIG på städhumör :-(

Rosa Hemmet sa...

Tjoppla! Tror oxå att de passar ihop, de är väldigt fina tillsammans oxå. De kommer att bli ett vackert kungapar en dag. Håller med om att det var en aning stelt, tycker de hade kunnat göra det lite bättre eftersom det inte ens var livesänt? Jaja, vackra ord var det iaf! :)

Maria sa...

Jag är på städhumör nu i flera dagar, undrar om dte är vårljuset som gör det?

Zizzi sa...

Petra: Det blev ingen städning, mest lite omflyttning av saker och bakning!

Rosa Hemmet: Håller helt med!

Maria: Det kanske det är, att man vill göra plats för lite mer ljus!?

Kramar