Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, november 12, 2008

Julpyssel och tandagnissel!

Julpysslade lite igår. Detta är en närbild av årets julkort. Jag kommer inte att visa hela förrän alla är ivägskickade och mottagna. För det är ju inte kul att se julkort innan man får det hem.
Jag gjorde två små trummor att hänga upp till min lilla trumslagare. (glittret syns mer i verkligheten).
Och lite smällkarameller!
Jag hann inte pyssla så mycket, för Jack håller på att få sin första tand i överkäken, så han var lite ledsen och samtidigt trött. Jag fick honom inte att somna förrän efter elva på kvällen!
Idag ska vi träffa min mamma på stan. Då ska vi bl.a förbi åhléns julavdelning, jag har inte varit där än i år!
Tjingeling!
----------------------------------------------
Some christmasdecorations I made yesterday. The first picture is a sneakpeak at this years christmascards. The second picture is some drums I made for my litte drummer boy at home, and the last picture is of a cracker I made.
Jack is growing his first tooth in the upper-jaw, so he was sad and at the same time very tired. I didn't get him to go to sleep until after 11 pm.
Today we're gonna meet my mother in town. I'm gonna look at some christmasdecorations!
So long!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

åh vad fint!
kul med pyssel!
hoppas att ni får en mysig dag med din mamma :)

kramelikram

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Ja det är så roligt att pyssla!
Dina kort ser jättefina ut!
Susanne