Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, oktober 20, 2008

Johannas rum

Snart har jag "piffat" färdigt i vårt sovrum och i vårt vardagsrum, men innan ni får se förvandlingen av de rummen får ni se Johannas rum. Johanna är 11 år och får sköta möblering och piffa och puffa i sitt eget rum. Men nu fick hon ganska mycket större än hon hade förr!Vid fönstret står johannas skrivbord.Hon fick överta vår gamla soffa (vars överdrag måste tvättas ser jag) Här kan hon ligga och se på tv:n eller sitta och mysa.Johannas säng. Hon ska få en ny säng. Den här har hon haft i snart fem år. Det är en "växa"säng, så den ska ner i källaren, sen får Jack den när det är dax för honom att sluta med spjälsängen. Den säng hon ska få har hyllor som huvudände, och en låda under, där man kan ha en madrass, där folk kan sova om de sover över. Ni får se sen.Hennes vita bord med spegel över och magnetlist där hon har schema, handbollschema och önskelista till tomten.
Hon trivs jättebra i sitt nya rum. Och det är ju kul att hon gör!
Tjingeling!
----------------------------
Pictures from Johannas new room. She is 11 years old. She likes it here!
Toodeloo!

4 kommentarer:

Perny sa...

och så har hon ju en jättefin spegel över soffan ;)

Ser ut som om hon fått till det riktigt mysigt i sitt eget krypin :) lite luftigare än innan.

Hem och Lycka sa...

Förstår att hon trivs, ser riktigt mysigt ut! kram

pysselpralinen sa...

Här var det fint och prickigt! =) Känns som att öppna ett stort, härligt paket! Och lite pepparkaksformar också på ett hörn, det gillar ju jag. =)

Zizzi sa...

Perny: Ja, jag förstår att du känner igen spegeln som hon fick av dig :-) Hon tycker jättemycket om den!

Hem och Lycka: Ja, hon har börjat komma i den åldern då hon vill ha ljuslyktor omkring sig. Och lite mysigt, och det är ju kul!

Pysselpralinen: Tack så mycket!

Kramar till er alla!