Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, september 18, 2008

Presenter!

Igår fick jag det här underbara guldkorset med en diamant i mitten av Johnny. Det gick inte riktigt att få en fin bild på den som gör den rättvisa, men det var ett underbart kors!
Jag fick också dessa tre par strumpor. Jag tycker om ovanliga strumpor, som gör att jag kan skilja åt mina strumpor mot restens i tvätten. Marilyn-strumporna var ju givet, de andra tycker jag också om.
Johnny fick Hugo Boss-parfymen "pure". Den luktar jättefräscht och han tyckte om den! Vilken tur!Han har haft samma parfym sen vi träffades (D&G "masculine"), då jag tänkte att han kanske ville ha en ny doft. Han är en sån som passar i alla dofter. Johnny köpte en liten prinsesstårta också, som vi kalasade på. Gott!
Tjingeling!
-------------------------------------------
Theese are the gifts I got from Johnny yesterday.
Toodeloo!

4 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vilka fina presenter du fått!
kul att han gillade parfymen :)

kramelikram

MiaMaria sa...

Hej!

Grattis till vinnaren och vilka härliga presenter du fick av din man!


HA´det så gott!
MiaMaria

Lilla Blanka sa...

Jättefint kors!

Kram
Mia

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Snygga saker! Speciellt korset:)

Helsvarta strumpor envisas Tommya att köpa. Tycker bättre om olika mönster så man kan para ihop! Nu får han ofta strumpor som är lite omaka. Olika mudd, och olikt urtvättade strumpor..hihi!

Susanne