Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, september 01, 2008

Hilda & the pinup files!

Hilda Pinuppan mot strömmen heter Hilda och är hur läcker som helst! En av mina absoluta favoriter för att hon är så härlig! Han som målar henne heter Duane Bryers, och jag fick fram bilderna genom att googla hans namn.
Visst är hon lite läcker?
Jag har många fler pinup konstnärs-favoriter. Men det skulle ta allt för många inlägg att visa dem alla. Därför ska jag tipsa om en sida där ni kan se om ni hittar några egna favoriter bland bland annat:
Al Buell
"Real cute" 1958
Edward D'Ancona
"Wading for your"

Harry Ekman
"okänd"

Zoë Mozert
"okänd"

Bill Randall
"Okänd"

Freeman Elliot
"Three's a crowd"

Pearl Frush
"A shoe-in" 1945
Dessa konstnärer plus många många fler som till exempel Vargas hittar ni här!

Tjingeling!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
I adore "Hilda"- the pinupgirl you can see on the three first pictures made by Duane Bryers. I have many more artist-favourites. But you can find your own here!
Todeloo!

3 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!

FAntastiska bilder.....


Lycka till inne hos mig!
MiaMaria

Lilly Lee sa...

Underbara pinuppor! Ang. flor, ja jag har letat lite på bröllopstorget, men hittar bara utländska länkar. Ska testa lite på bröllopsguiden också...
Hur kan man göra egen då? Jag är inte så pysslig av mig, men det borde vara ganska lätt..?
Ha det gott!

Maria sa...

OOOh :D verkligen underbara :)

ja det där med tatuering är svårt, lätt att man helt plötsligt har mer än en ;) Jag har rätt många kvar jag vill göra.. nästan så man hoppas att man vaknar en dag och känner att det är nog ;)

ha det fint!

kram