Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, augusti 15, 2008

Gröna Lund!

Igår var vi på Gröna Lund. Det regnade i ca 2 minuter, men annars var det uppehåll.
Jag åkte Popexpressen, Kvasten och barn-katapulten.
Självklart sockervadd!
Jack åkte också sitt livs första karusell. Vi satt i en av vagnarna på Tivoli-karusellen. Och av bilderna att döma hade han kul.
Det finns mycket att se på Gröna Lund, som man inte tänker på finns där. Den här klockan till exempel om hänger till vänster om ingången till skrattkammaren.
Tjingeling!
Yesterday we went to Gröna Lund. I went on three carousels. Jack went on his first ride in his life. And looking at the pictures, I can tell he had fun.
Todeloo!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

vad mysigt!
jag vill också till Grönan, men jag åker ju inte karuseller...hm men man kan ju köpa lotter :)

kramkram

A spoonful of mint sa...

Det finns en hel del fina detaljer på grönan :)

Annars tycker jag att det oftast är för mycket folk på för liten yta.