Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, juli 11, 2008

High Society!

Dagens filmtips är "High society" med Bing Crosby, den vackra Grace Kelly, Frank Sinatra och Louis Armstrong.

Tracy Lord (Grace Kelly) är förlovad med en man (John Lund), attraherad av en annan (Frank Sinatra) och kanske förälskad igen i sin före detta man (Bing Crosby) i denna fantastiska musikal, som fått sin inspiration från Philip Barrys pjäs The Philadelphia Story och med underbar musik från Cole Porter.
"En skön historia", som den heter på svenska, innehåller många musikaliska höjdpunkter!
Den är från 1956.

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

måste jag se sen!
jag är sååå nyfiken på vad du har skickat till mig :) hoppas det kommer idag!

ha det så bra!

kramelikram

Rosa Hemmet sa...

verkar vara sevärt :D Hörru nu blev jag nyfiken på dina ikea fyd samt din styling där hemma! Ska bli kul å skåda :) Ha det fint.