Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, juli 04, 2008

Hemma hos Marilyn

Ett av mina drömhus har länge varit Marilyn Monroes sista hus på Helena Drive. Jag vet inte om jag skulle kunna bo där med tanke på att hon hittades död där, men drömma kan man ju...
Utsidan är enkel, mexikanskt inspirerad.
Kort taget från utsidan in i vardagsrummet. Typiska 60-tals mönster och färger, men det går ju att tapetsera och måla om, om man vill.
Gården är stenbelagd, på innergården finns en pool.
Vardagsrummet, Badrummet och en bit av sovrummet med öppenspis.
En annan hörna ur sovrummet.
Marilyns kök (måste vara taget genom ett fönster...)
Även om jag skulle vilja bo där, så störde jag mig på att Anna Nicole Smith bodde där en tid, nu vet jag inte vem som bor där. Egentligen tycker jag att de skulle ha gjort om huset till ett museum.
Tjingeling
Today I show you some pictures of Marilyn Monroes last house in mexican style at Helena Drive. I want to live there, but I think they should have made it into a museum!
Toodeloo

3 kommentarer:

Lady Thirty sa...

jag tycker också att de borde ha gjort ett museum av hennes hem!

kramisar

Pixi sa...

Det e nog dålig karma i det huset tyvärr med tanke på att dess båda iinehavare har funnits döda..näää kanske bo bredvid lr visst museum had vert ju en pengagruva tror jag..vem vill inte se hennes hem?!! =)

Maria sa...

Spännande med hus som har en historia men verkligen hade varit kul med museum =)

Ha en trevlig helg!
/Maria