Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, juni 18, 2008

Tillbaka till civilisationen

Igår kväll kom vi tillbaka från husvagnen. Innan vi åkte var det meningen att vi skulle till Ikea och Rusta för att köpa lite nya saker till husvagnen, men båda ställena hade stängt när vi kom dit (vi tänkte inte på att det var lördag). Så vi får åka dit i veckan och köpa det som ska köpas. Annars har vi tillbringat 2,5 dag med att grilla och äta utomhus. Johanna hade med sig en kompis ut och Tim hade med sig en tjejkompis. De badade varje dag! (I går var det 18 grader i vattnet!) Annars har vi spelat kort och tagit det lugnt. Vi spelar nästan bara kort tillsammans när vi har semester. På måndag kvällen spelade vi "Assassin", ett spel där man ska lönnmörda varandra. Det är kul. För andra omgången man spelar är man bara ute efter hämd på de som mördade eller försökte mörda en själv. Johannas kompis, Laura vann. Det var första gången hon spelade!
Tjingeling!
Yesterday we came back from the trailer. Before we went out there we had planned a visit to Ikea and Rusta, to buy some new things to the trailer, but both places were closed when we came (it was saturday). So, we have to go there this week and buy what's needed. We spent 2,5 days to barbeque and eat outdoors. Johanna brought a friend and Tim had a friend there also. The baded in the sea every day (Yesterday it was 18 degrees celsius in the water!) We've been playing cards and relaxing. We almost only play cards when we are on vacation. Monday night we played "Assassin", a gameboard were you should hire a killer and kill eachother. It's fun! Because the second time you play, it's all about revenge! Johannas friend, Laura won. It was the first time she played!
Toodeloo

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Hej!

Låter som ni haft det skönt i husvagnen...

Lycka till inne hos mig!

Ha´en bra midsommar!
MiaMaria