Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, maj 04, 2008

Glass och besök på Gröna Lund

Det blir ett andra inlägg idag! För igår kväll åkte vi till fjällgatan och åt glass. De har jättegod glass där! Man står och har utsikt över hela stockholm känns det som från gamla stan till vänster till gröna lund och ännu längre bort till höger! Vi bestämde oss för att snabbt åka in till grönan, och kanske åka en eller två karuseller. Sagt och gjort, vi åkte in till Grönan; jag, jack, johnny och johanna.De hade fått lite nya karuseller! Den här vill jag åka "virvelvinden", kopparna gick ganska fort, och inte som på de kringresande tivolina. Sen var det en ny mini-frittfall som snurrade, en med elefanter och snart kommer "Rock-jet". Rock jet är inte klar än, de håller på att bygga på den till nästa månad. Det här var Jacks favorit. En gångtunnel mellan blå tåget och berg-och-dalbanan, full med glödlampor! Mycket att titta på!Det här är min favorit! "Slänggungan". Inte bara för att den faktiskt är härlig att åka, utan den är så vacker att se på! Jag skulle kunna se på den hur länge som helst nästan!


Den här muggen fick johanna av jack, för hon hade köpt ett par jeans åt honom tidigare på dagen. De var jättefina!

2 kommentarer:

Lady Thirty sa...

Jag skulle också vilja åka till Grönan, men vill helst inte åka karusell (blir åksjuk då...)men jag kan vara bebisvakt :) och köpa lotter.

Kram

Zizzi sa...

Det låter alldeles utmärkt! För då kan jag åka en karusell eller två! :-)