Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, maj 30, 2008

Förvandling!

För någon vecka sedan köpte jag dessa enkla/vanliga glasburkar från Lagerhaus för 10:- styck. Det är inget speciellt med de, jag kände bara att jag kunde förvandla de.
Och med lite scrapbooking-papper och fotofix ser de nu ut såhär. En enkel förvandling! Och billig. "man tager vad man haver" hemma. De innehåller kokos, vaniljsocker, bakpulver och kakao. Och för att veta vilken som innehåller vad, har jag satt en etikett i botten på burkarna.

3 kommentarer:

Hem & Lyckas Mia sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Hem & Lyckas Mia sa...

Å vad fina du gjorde dem, så billigt dessutom! kram!

Lady Thirty sa...

toppenfina burkar! älskar mönstret på papprena :)

kram