Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, april 03, 2008

Insynsskydd

Igår var jag med Jack till BVC. Han fick 2 vaccinations sprutor. Det var jobbigt att se. Han var så glad och sprallig. När de stack honom med första sprutan började han gråta jättemycket. Och då var det ännu en spruta kvar. Han fick en i varje lår. Det var nog lika jobbigt för mig som för honom. På kvällen sen blev han så övertrött att han grät i ca två timmar och var jättesvår att få att sova. Men tillslut somnade han.


Medans han var på bra humör satte jag honom i sin babysitter och jag började sätta fönsterfilm på våra vardagsrumsfönster. Det är nämligen så att huset vi bor i har ingång från andra sidan också, och de som bor där går ofta förbi vårat fönster när de ska kolla posten eller när de ska till bussen, och då ser de rakt in i vårt vardagsrum, vilket har stört mig länge. Så nu var det dags att göra något åt det.Såhär såg det ut innan jag började med fönsterfilmen.

Och såhär blev resultatet:

Så nu kan de gå förbi hur mycket de vill. Fönsterfilmen kommer från Lagerhaus och var nedsatt från 99:-/rulle till 49:-. Jag köpte en till badrummet också, som jag ska göra iordning idag efter föräldragruppen.

1 kommentar:

Poppins sa...

Det var en smart idé. Ljuset kommer in utan hinder.
Min man är whiskyälskare! De där flaskorna är bara en liiiiiten del av alla flaskor som finns i det här huset. Om din man gillar whisky kanske han gillar att läsa min mans whiskyblogg. Länk finns från min sida till the Rough Set.

Grattis till vinst! Du vann i min utlottning av vykort. Om du mailar mig på poppinsgarden@gmail.com och lämnar adressuppgifter så får du inom kort ett litet paket på posten.

kramar