Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, april 11, 2008

Nu har jag presentpapper förbud!

Halva priset på reapriset på fina klistermärken som man kan göra mycket med, från Lagerhaus. Det handlade jag idag. 2 av varje med bokstäver.

Plast smörknivar, tvättlina, trä-klädnypor, strumpor, en tröja till jack, självhäftande krokar till mitt källarprojekt, och en potatissticka. Plus att jag handlade 2 presentpapper till. Nu får det vara nog med såna för ett tag, om jag inte hittar några som är väldigt speciella, vill säga...

Jag älskar betty boop, men hittar nästan aldrig nåt med henne på, så det gäller att passa på när man hittar strumpor med henne!

Inga kommentarer: