Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, april 10, 2008

Jag har vunnit!

Poppins trädgård hade nyligen en utlottning av saker. Och jag vann!!! Igår fick jag priset i brevlådan.
Jättefint inslagen var den! Spetsen kommer att komma till användning! Det är roligt att få paket när givaren tänkt lite extra på inslagningen.

Paketet innehöll bland annat dessa härliga vykort av bilder hon har knäppt själv. Visst är de fina och fridfulla! Vem skulle inte bli glad av att få ett av dessa i sin brevlåda?
Paketet innehöll också 2 vintage-etiketter och vita sidenrosor. Det är ju perfekt! Jag som håller på med scrapbooking och just nu har ett jättestort scrapbooking projekt pågång, som ni får veta mer av när det är klart.

Extra roligt att gå till postlådan när man vet att nåt fint är påväg. Tack så mycket Poppins för de fina sakerna!

Om du inte kollat in hennes sida, gör det! http://poppinstradgard.blogspot.com/

Inga kommentarer: