Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, april 16, 2008

Hemmafruar och shopping med Maria

ÄNTLIGEN! Har "Desperate Housewifes" haft premiär för säsongen igen! Det är en sån bra serie. Men jag undrar om Edie ska ut ur serien, eftersom hon inte finns med i introt. Det fanns hon inte heller i slutet av förra säsongen.....

Igår kom i alla fall Maria till oss i stockholm. Båda var nog lite inställda på mindre shopping och kortare dag, eftersom hon var här för inte så längesen,men det blev en längre dag än förra gången. Och som vanligt hade vi jättekul och skrattade mycket under dagen! Vad handlade jag då?Mitt "mission" den här rundan var att hitta en klänning som jag sett lite snabbt på H&M som jag tänkte ha på mig på Jacks dop. Men de jag såg var i storlek 34 och storlek 44, så ingen av de passade. Inne på ett H&M såg jag denna randiga tröja och köpte den. 49,50:- är inget för en långärmad tröja. Och jag har inte så många såna....Det tredje H&M som vi besökte hade klänningen! Visst är den fin?! Den finns i rött också. Men ganska slutsåld och svår att få tag i. Jag blev så överlycklig när jag hittade den! Den är lite femtiotals-stil och det tycker jag ju om!På Åhléns såg jag den här ryggsäcken. "I love Jack" står det på den, och jag var bara tvungen att fota den. Hade den funnits i en annan färg hade jag faktiskt köpt den.
På Lagerhaus köpte jag dessa småkort med kuvert till. Det var 2 av varje alltså 10:- för 8 kort med 4 olika alternativ!Där köpte jag även dessa klisteretiketter. 9:- för de med hjärtan och 10:- för de med linjer. Det är också 2 av varje i varje förpackning. Jag tänkte använda de som "journaling-spots" när jag scrapbookar.
"Kungens lilla Piga" fick ett snabbt besök igen, där jag köpte med vita trä-hjärtan. Jag köpte även 3 gummisnoddar på Glitter (ta tre betala för två)
Istället för ryggsäcken på Åhléns köpte jag "Hello Dolly" på dvd, och det får bli dagens filmtips!
Den är underbar för de som gillar musikaler!
3 Nya oljefärger blev det också.
Idag känns det att vi har gått jättemycket! Jag har ont under fotsulorna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det var en kul dag (i vanlig ordning)
Jag är supertrött idag...
Vi ses snart igen :)

Kram
Maria