Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, mars 27, 2008

Vill ha!

Min pappa läser min blogg ibland, och det är ju snart min födelsedag, så jag publicerar lite av saker jag vill ha, så kanske han får syn på de. "Origo" färg: beige 6 stycken, även assietter, men jag hittade ingen bild. Iittala
"Origo" kaffemugg färg: beige 6 stycken Iittala

Marimekko skål gärna frostad, eller vit eller ljusblå eller smokeTidningshållare, finns även i vit, men jag vill ha svart. Finns på www.inneonline.se klicka på "hyllor och förvaring"Ljus som ändrar färg. Jag fick ett sånt av Anki och de är väldigt fridfulla.Alvar Aalto vas i smoke eller i klart glas.

2 kommentarer:

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Jaha... Är det så man ska göra?
Det kanske man borde prova, även om det dröjer ett tag innan jag fyller år...
Kram
Marie

Jenny sa...

Hoppas påsken var bra!

Vilka fina saker du önskar dig, har själv både Origoskålarna, fast i orange och en alvar alto vas. Fick faktiskt det i födelsedagspresent, vilket sammanträffande.

Tidningstället var så snyggt, var hittar man det?

Kram