Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, mars 14, 2008

Min blogg-plats

Här sitter jag och bloggar eller surfar. Visst ser det lite kaos-aktigt ut? Ändå är det här en "bra" dag för mitt skrivbord. Det brukar ligga 100 ggr mer papper överallt.


Jag bestämde mig att städa skrivbordet! Såhär sitter jag nu när jag bloggar:


Jag satte ner skrivaren på en pall. Men jag ska flytta den när jag slängt ut min palm som är till höger i bild. Då ska pallen med skrivaren stå där istället! Alla sladdar måste jag också fästa upp på nåt sätt. Jag är lite "sladd-allergisk" och hatar alla sladdar man måste ha till allting. Kandelabern som förr stod i badrummet, fick flytta till skrivbordet istället. Jag upptäckte att så mycket som jag tvättar, får den nästan aldrig stå på tvättmaskinen i alla fall, och sen jag städade i badrummet har det inte varit några handukshögar nånstans i alla fall.


Jag passade på att städa ur baren också. Före:
Och såhär blev den:


Det finns inte så mycket vinflaskor i den numera. Det kan ha att göra med att jag inte dricker vin just nu, då jag ammar. Men snart ska jag börja fylla på den. Johnny vill ju inte dricka en hel vinare själv, men om jag börjar handla vin, så kanske vi hinner fylla på den, så det är lite vinflaskor i den när jag kan börja dricka vin också. Jag funderar på att måla hyllplanen mörka, men jag vet inte. Jag måste också slänga in vinglasen i diskmaskinen, för de är alldeles dammiga, och det kan jag ju göra fastän jag inte dricker vin.

Nu när jag är i städartagen, känner jag att jag ska ta tag i köket och resten av vardagsrummet. Ni kanske tycker att mina "före" bilder är jättestökiga, men jag har försökt att inte styla de, och det har varit svårt att storstäda nånting när man har en baby att ta hand om. Visst plockar jag undan lite, så det ser inte stökigt ut hos oss, utan jag tog fotona på en och samma dag, när det var väldigt stökigt hos oss och så får det vara. Då ser man ju mer skillnad på "efter" bilderna också.

1 kommentar:

Mamma Millan sa...

Go morron...tack för allt fint du skrev!!!!!

Vilkn härlig bloggplats den som ändå hade det!!!

Jättemysigt vinställ med...men vart ha alla flaskor tagit vägen????;) ;)

Ska städa jag med här nu...får ju"fin " besök av svärmor ju!


Ha en trevlig helg!!!
Millan Kramar
~~~`*'*´~~~

~~* W I T H ♥ L O V E *~~