Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, mars 27, 2008

Fågelsång i vardagsrummet

Vi var på IKEA igår och köpte ny säng. Den levereras idag. Sängstommar är ju inte så farligt dyra, men sen, när vi tittade på resårmadrassbottnar och bäddmadrasser drog tusenlapparna iväg! Men vi behöver verkligen en ny säng! Vi har haft vår så länge vi varit tillsammans och den är lite skranglig. JAg köpte också ett nytt påslakanset, så man kan bädda nytt i nya sängen. Även blockljus och sen köpte jag dessa två fåglar! Visst är de lite söta?
Båda står i vardagsrumsfönstret. De kommer att sprida lite mysstämning ikväll när det är mörkt ute. Jag ska köpa en till som vi ska ha på utedasset till sommarstugan, för det är kolmörkt därinne om man måste gå dit mitt i natten. Men då funderar jag på en röd eller en blå fågel.
Idag vaknade jag och hade ont i hela kroppen. Mina leder har inte riktigt mjukat upp sig efter foglossningarna jag hade under graviditeten. Jag har också ont under fotsulorna! Vill ha massage!
Jack blev lite trött på IKEA, och jag förstår honom till 110%. Han är ju så liten, och det finns så mycket saker att titta på när man är där.
Idag när johnny kommer hem från jobbet ska alltså sovrummet få sig en "makeover", jag ska köpa lite krukväxter "lovebells" och sätta i mina nya krukor jag fyndade för 5:- styck igår. Sen ska jag nog till erikshjälpen idag och titta lite, för vi ska ha föräldragruppen i spånga idag, bara nån minuts gångväg från erikshjälpen. Ska se om det finns några sängbord eller nåt till sovrummet, för jag fastnade inte för några på ikea. Vårt "nya" sovrum får ni se imorgon, synd bara att det inte finns tid till att tapetsera om innan dess....

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

Tack för din kommentar på min blogg!Jag ska upp till min pappa idag med tänkte jag.
Vad fint det var med fåglarna :)
Jag tror att du fick extra ont i kroppen eftersom att du vet att du ska få sova i en ny säng inatt ;)
Vi ses imorgon!!!
Kram