Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, mars 10, 2008

Dubbla gratulationer!

GRATTIS LILL-BABS 70 ÅR!!!!! Satt och såg på förmiddagsintervjun med henne igår. Jag tycker om Lill-Babs.

Men det var inte bara Lill-Babs som fyllde år igår. Min pappa fyllde också år, så vi åkte till Uppsala för att gratta honom.


Pappa fick ett fint kort jag beställt från Lina Granelid....


Pappa fick ett vin från Graceland. Det passar kanske bättre till mig, men vi ville köpa ett dyrare vin. Det här kostade 105:- och han kommer ju att tänka på mig när han och mamma dricker det. Jag hoppas att det är gott. Jag ska själv köpa en flaska till mig och Johnny. Eller varför inte önska mig i födelsedagspresent? Jag fyller ju år om lite mer än 2 månader...


Vi fick jättegod mat, som vanligt. Det blev porterstek och efterråt blev det kladdkaka och vispgrädde. Men det var inte bara pappa som fick presenter. Jack fick också en massa fina saker:


Jack fick en alldeles egen registreringsskylt till sin barnvagn, av mamma och pappa (mormor och morfar)
Av de fick han också en större overall (hans gamla håller på att bli på gränsen, vilket gör att den verkligen sitter åt och blir jättevarm! Han fick också en Alfons Åberg nappflaska, och tre pekböcker. Jag fick "Annas och Hugos barnmatsbok".
Sen fick Jack också dessa fina kläder av Kent och Siv, mammas och pappas vänner som var där och firade pappa. Fina va?!

2 kommentarer:

En inredoholic sa...

Jag håller med dig! Go Charlotte :))))

Melodifestivaaalen!

Vaxdukarna har jag köpt på Inredningshuset i Lund . Mitte emot stationen, på vägen till Grand Hotell.

KRam och ha en go start på veckan
Jannice

Anonym sa...

Vilka superfina saker Jack har fått! Kläderna är helt underbara :)
Vi ses snart!
Kramis Maria