Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

onsdag, februari 27, 2008

Tyg till kök-Hjälp!

Jag har varit i valet och kvalet vilket accentfärg jag vill ha i köket. Det enda jag vet är att det blir någon av dessa mönster på gardiner och kökshanddukar. Ni måste hjälpa mig. Vilken skulle ni välja?
Jag hade först tänkt ha det gula tyget, med gula blommor, men då sa mamma att det kommer att se ut som om det är påsk för jämnan hos oss, och det har hon ju förstås rätt i. Jag väger lite åt det ljusblå. Jag tycker att det är vårigt och fint, liksom de andra två. Ni ser, jag kan inte bestämma mig! Rösta på vilken jag ska ha!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gomorron, ska kika in senare och rösta, hinner inte nu för jag är på språng till arbetet. Gissa vad jag har på mig idag? Jättefina smycken!!!
Stort tack!!!
Kram
Ankan

Anonym sa...

Hello! Nu har jag kikat på tygerna, de är fina allihopa men jag röstar på blått, tyckte den var finast och mest våraktigt.
Kram
Ankan

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Blått! Tycker jag. Men de ljusgröna som paneler skulle väl också bli fint. Men..Blå ändå om jag ska rösta:)

Susanne