Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 04, 2008

Städade i sovrummet
Kolakakorna gick åt hela helgen. Och jag har även gjort plats för barnvagnen i hallen (vet inte om jag visat det förrut.
Här ser ni lite "kaos"-bilder från vårat sovrum. Jag kände att jag måste städa i våra garderober. Jag har egentligen för mycket kläder för att få plats i dessa garderober, men jag tänkte att jag måste göra det bästa av situationen och städa lite. Jag tar upp de tre vänstra garderoberna, och johnny har den högra + ett fack i den andra från vänster. Såhär blev det efterråt (fönsterbilden blev lite mörk)
Och här är lite närbilder av vad som finns i fönstret. Ängel-grisen fick jag av Inger för två jular sedan, snäckskrinet har funnits hos mamma och pappa så länge jag kan minnas. Silverskrinet fick jag av farmor eller mormor och tennfatet har johnnys farfar gjort.

Såhär mycket snö hade vi i stockholm igår, idag har det mesta töat bort.....tyvärr. Jag försökte visa Jack genom fönstret, men jag tror att det blev för ljust för honom, för han började blunda.Inga kommentarer: