Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

lördag, februari 09, 2008

Shoppingtur och jobb-besök

Igår var jag och Jack i solna centrum. Jag köpte tack-kort som jag ska göra iordning och material till dopinbjudningar. Vet ni att man inte får ha dop hemma i vår församling, om inte barnet är handikappad eller sjukt! Men en kyrka från 1100-talet är ju inte helt fel det heller....
Jag köpte även muffinsformar i teflon och bindor (vi är ju två tjejer nu som har mens). Bindorna kostade bara 6:- per paket, vilket jag tyckte var jätteöverkomligt!
Sen var vi på besök på mitt jobb och visade upp Jack. Alla tyckte att han var jättesöt och jätteliten. Vi fick tårta! Det var gott!
Igår kväll kom Anki och Micke på besök. De hade köpt en rockstar-nappflaska med en döskalle på. Den var jättefin. Vi hade trevligt. Jack somnade vid halv elva och sov ända till 3-tiden. Sen sov han hos mig och jag fick faktiskt ligga i sängen till halv tolv på förmiddagen så jag känner mig utvilad. Då sov Jack och jag lyfte upp honom i sin säng. Han sov hela frukosten, så den fick jag i mig.
Nu har Micke och Anki åkt. Johnny skulle åka till brandbergen och beställa lite verktyg. På hemvägen skulle han äntligen äntligen köpa två semlor. Nu sitter Jack och tittar på "Top Gear" på tv och jag sitter och gör dop-inbjudningar. Hoppas jag hinner göra några stycken innan han vaknar till.

1 kommentar:

Lady Thirty sa...

Vilken snäll liten pojke ni har :)