Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

fredag, februari 22, 2008

Pyssel och inköp

Nu verkar de flesta ha fått inbjudningarna. Ja, jag har gjort de själv och jag är jättestolt! Inuti, när man öppnar "klänningen" står det tid och plats m.m. Jag blev riktigt nöjd, om jag får säga det själv.

Igår var det föräldragrupp. Det var trevligt och Jack visade upp sina bästa sidor. Han var tyst, och sov, och när han vaknade till så åt han. Inget skrik eller bråk här inte! Vi pratade om föräldrarollen m.m.

Efterråt gick jag till erikshjälpen (ja, jag kom dit tillslut!) Mitt mission var att hitta krukor. Jag tycker om fina krukor, men tycker att de kan vara lite dyra, och nu när jag har planerat vilka blommor jag ska köpa, är det lättare att köpa krukor. Jag har nämligen bara en flamingoblomma och två garderobsblommor. Garderobsblommorna ska jag slänga, för jag tycker att de är såååå tråkiga! Jag har även en stooor yuccapalm, tror jag att den heter. Här är bilder på krukorna:

Jag skulle kunna gå på erikshjälpen hur länge som helst. Men jag hade inte så mycket tid, och det var ju krukor jag skulle ha. Men jag och jack ska dit snart igen! Det var en jättestor lokal och jättebilliga priser. En hel matgrupp med bord och 4 stolar för ca 500 kronor såg jag! Men närmast på inredningsfronten ligger ett besök på IKEA med Anki.


Idag skulle vi ju gå på moderna museet med min bästa vän, men hon har blivit sjuk, så vi ska ta det i slutet av nästa vecka istället, det ser jag fram emot! Sen känner jag att jag måste bättra mig och åka och hälsa på henne också. Jag har inte varit i Uppsala sen jag fick barn, på stan i alla fall. Vi har ju varit hos mamma och pappa.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Idag fick vi den fina inbjudan. Vad duktig du är! Vi kommer!
Kram
Ankan och Lollo

Anonym sa...

Jättfina krukor!
Men vad är en garderobsblomma? Har aldrig hört talas om det förut. Är det en blomma som är så ful att man måste ha den i garderoben för att slippa se den? :-)
Kan du inte lägga ut en bild så man får utöka sina botaniska kunskaper - det behövs...

Kram
Ankan