Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

söndag, februari 03, 2008

Presenter och god mat!

Igår var vi hos mamma och pappa i Uppsala. De berättade hur det hade varit i thailand och visade en film. Och så fick vi presenter. Jag fick ett vitt linne, en hundtandsmönstrad tunika, en brun hängselkjol och en marilyn monroe-väska. Jack fick en morgonrock, 2 snuttefiltar och ett par sommarschorts. Resterande grabbar i familjen fick tröjor, och johanna fick ett fint diadem med hårband.
Sen fick vi jättegod mat (som alltid). Och mamma var så snäll att hon tog hand om Jack när han gnällde lite när vi åt, så att jag fick äta i lugn och ro. Men lite synd om henne, som inte fick äta i lugn och ro. Men men. Nedan följer bilder på mina och jacks presenter vi fick:
Inga kommentarer: