Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

måndag, februari 18, 2008

Inspiration och krig!

Den här boken köpte jag i fredags. Den har kostat 194:- men när jag köpte den kostade den bara 39:-. Den innehåller beskrivningar hur man syr fina kuddfodral, tvättsäckar, stolsöverdrag, hyllbårder m.m. Så nu ska jag ta fram symaskinen lite oftare än jag gjort de senaste åren!


Såg "Charlie Wilsons war" igår tillsammans med johnny. Den var riktigt bra. Jag tycker om att Julia Roberts har en biroll som "comeback". Philip Seymor Hoffman tycker jag alltid är bra. Han ser olika ut varje gång han gör en roll. Tom Hanks har jag inte tyckt om förrut, men sen han gjorde "The terminal" tycker jag att han är jättebra och gillar alla hans filmer.

Igår överraskade mamma och pappa oss med ett besök. Jag fick gul/röda tulpaner av mamma. Vi gick en barnvagnspromenad så att mormor (min mamma) skulle få provköra barnvagnen. Jack har verkligen växt till sig, han är mer "vaken" och har börjat le jättemycket! Men han har inte skrattat högt än. Imorgon ska han på sitt första läkarbesök. Men ingen spruta denna gång. Första sprutan får han vid 3 månaders ålder!

Imorgon ska jag köpa kuvert till dopinbjudningarna, så de kommer iväg nån gång...

Inga kommentarer: