Välkommen till min blogg!

Jag har, efter ett ganska långt blogguppehåll, börjat blogga igen! Och nu tycker jag det är kul.
På måndagar kommer jag att skriva om film/tv/galor och böcker; showbiz alltså! På tisdagar har jag vinyl-dag. Då går jag igenom vår skivsamling på vinyl och lyssnar till gamla och nya låtar och skriver om minnen och tankar kring det. På torsdagar får ni se minnen och höra berättelser genom saker jag har i hemmet och varför jag har de. På söndagar rapporterar jag om vilken film-mat jag lagat till under lördagen. Jag kommer laga mat som dykt upp i olika filmer och tv-serier, eller som har ett gemensamt tema för den månaden. Just nu håller jag på med mat från serien Mad Men.
Välkommen!

torsdag, februari 28, 2008

Ikea

Den här mobilen blev det till Jack. Jag fastnade för alla färger. Sen blev det mest förvaringsburkar till köket och skärbrädor och ramar (som jag skrev om förrut). Sen köpte jag också skoförvaring, så att vi får bort lite skor från hallen. Ska fixa det innan tisdag, ni får se före/efter bilder på det sen. Vi har nu två skohyllor, och de räcker inte till. Det står fortfarande skor på mattan innanför dörren, vilket gör att det jämt ser stökigt ut! Det ska åtgärdas!
Nu ska jag sova. Det blev inte någon dags-tupplur, som vi brukar sova, eftersom vi då var på IKEA, därför känner jag att jag kommer att sova extra gott och djupt inatt.

Inga kommentarer: